Тестобъркачки и хлебопекарни

Тестобъркачки и хлебопекарни

Един от малките домакински уреди, които професионално съпътстват работните ви зони в кухнята, са тестобъркачките. Иновативните машини за месене на тесто, която ви помага да прекарвате качествено време в кухнята със своите разширени функции и функционалности, ви позволява да спестите време и енергия.

Машините, наричани още миксери за тесто, са продуктите, които ви позволява да извършвате месене на тесто, както и разбиване на кексово тесто и приготвяне на смес за крем за много кратко време с техните уникални характеристики. В нашата епоха, в която почти всички работят и времето тече бързо, правенето на сръчни вкусове в кухните води до загуба на много време.

Битовият тестосмесител, който бързо навлиза в кухните на тези, които не желаят да консумират готова храна, също е сред предпочитанията на желаещите да внесат разнообразие в ястията си. Особено тези, които имат малки деца, предпочитат да приготвят храната в собствената си кухня, тъй като са сигурни в хигиенните условия и използваните материали, за да хранят децата си по-здравословно.Покажи:
Сортирай по:

Блендер Elekom 6003

Блендер Elekom 6003 1 литър с пластмасова купа, който е сред популярните продукти в категорията елек..

55.00 лв.

Тестобъркачка Fakir Culina

Тестобъркачка Fakir Culina с две приставки за месене на тесто с различни бъркалки е кухненски робот,..

269.00 лв.

Хлебопекарна Tefal PF220838

Хлебопекарна Tefal Pain & Plaisir е напълно автоматичен уред за приготвяне на хляб. Предлага се ..

309.00 лв.