Скара на газ с вулканични камъни

Скара на газ с вулканични камъни Gursac, предлага много по-икономична и приятна функция за печене. Газовата скара Gursac е изработена от хромиран лист и не ръждясва. Позволява използването на открито или използване на балкона. Камъните от лава, поставени под скарата, се нагряват от тръбата и осигуряват печене чрез нагряване на скарата. Използват се в продължение на дълги години и същевременно предоставят възможност за печене на месото, като се нагряват камъните след няколко минути. Камъните поставени под решетката за печене, не позволяват преминаването на газ през решетката, като се нагряват и стават червени.

Характеристики на газовата скара с вулканични камъни Gursac:

  • Размери: 45х33 см.
  • Мощност: 10 KW
  • Материал: инокс 
  • Марка: Gursac

Комплектът включва маркуч за газ, скоби , щуцер и кран за туристическа бутилка.

Висококачествена скара на газ, практичен за използване, мобилно и лесно за преместване и транспортиране газово барбекю. Скара за приготвяне на барбекю за цялото семейство или за приятели с  капацитет до 7 човека.

Храната не е изложена директно на тръбата, самите камъни се нагряват от газта. Камъните от лава Gursac могат да се използват много дълго време. По желание можете да използвате подвижните крачета, които идват с продукта. Нашият продукт Gursac e CE сертифициран и всички негови права са под законова защита. Изработен от неръждаем хром, който може да се използва дълги години с лава камъните.

Газовите барбекюта, които готвят с помощта на камък от лава, сега са много по-широко използвани, отколкото в миналото. Удобно и лесно за използване по практичен начин, без да имате проблеми с дим и сажди.

Начин на употреба:

Инсталирайте крана, маркуча и скобите, предоставени от производителя, от вътрешността на вашето барбекю, като се уверите, че газът не изтича. В долната част на барбекютата от лава има частта на горелката, откъдето излиза пламъкът, над нея има секция за скара от лава, отгоре можете да поставите вашите камъни от лава в един слой възможно най-непрекъснато и да подредите храната, която ще готвите на скарата над нея. След ката се уверите, че няма изтичане на газ от изхода на маркуча или тръбата, запалете горелката със запалка и камъните от лава ще достигнат температурата на печене между 5 и 10 минути според настройката на мощността на газа на горелката.

Един от най-важните въпроси тук е причината, поради която вида камък от лава се нарича барбекю от лава, това не е просто камък, те са специални вулканични камъни, произведени за тази цел, тоест те са специални камъни с вулканичен произход, които са топлоустойчиви и събират топлина и няма да експлодират и да причинят нежелани резултати, дори ако случайно бъдат намокрени.

Камъкът от лава трябва да е порест, защото ще трябва да филтрира газта. Камъните съдържат хиляди микропещери, които са независими една от друга, по чудо на природата, по този начин те филтрират всички вредни вещества, отделяни от газта по време на етапа на горене и събира топлината върху него. Лава камъните могат да се използват до 3 години или повече, дори ако готвите храна с високо съдържание на мазнини, като пиле, крилца, пилешки пържоли всяка седмица със същите камъни от лава.


Скара на газ с вулканични камъни

Преглед на Пратката

Oпция преглед

Качествена стока

 Стока с произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 200 лв.

30% отстъпка

Всички наши клиенти ползват 30% отстъпка от куриерските услуги на "Еконт" за всички поръчки!

  • Код на продукта: Gursac-45
  • Наличност: В наличност
  • 99.00 лв.

Тагове: Турски газови скари, Емаг скара на газ, Скара на газ с вулканични камъни, Газова скара мнения, Скара на газ, Газово барбекю с лава камъни

Електрическа скара Елдом с капак от неръждаема стомана за печене на всякакви месни продукти. Скара "..
42.00 лв.

Маса сгъваема 60/100 см.  с метални крака за кухня, заведение, склад, офис и др. помещени..
52.00 лв.

Скара емайлирана със сгъваеми крачета, лесно за сглобяване и транспортиране. Надеждна и удобна скара..
32.00 лв.

Електрически нагревател за бързо загряване на водата - за баня или кухня. Електрическия уред има защ..
63.99 лв.

Електрическа мини фурна за печене, грил и затопляне с таймер. Уредът има опция за горно, долно печен..
75.00 лв.

Сервиз за кафе в османски стил изработени и инкрустирани от времето на 16 век комплект за турско ка..
49.00 лв.

Металните столове са изработени от метални материали и използвани в кафенета, барове, ресторанти, ку..
28.00 лв.

Метален стол от еко кожа подходящ за всеки дом, градина, вила, заведение и много други места. Удобен..
32.00 лв.

Комплектът се състои от 1 бр. пластмасова маса и 4 бр. пластмасови столове. Основно комплектът се из..
148.00 лв.

Чайник  за турски чай от неръждаема стомана с капаци. Чайник EMS - двоен за приготвяне на турск..
45.00 лв.

Дъска за пица, за баница и точене на кори с дръжка, уникален продукт, който се съхранява лесно и удо..
15.90 лв.

Електрическа фурна кръгла за готвене 32 литра. Фурната, която приготвя еднакво горната и долната час..
99.00 лв.