Скари на газ

Скари на газ

С развитието на технологиите се появиха разлики в моделите на скарите. Скарата с вулканични камъни от лава, която е иновативна разработка, е един от безопасните и икономичните алтернативни модели на газ. Тези модели скари на газ, които могат да бъдат направени у дома или в градината, без да се връзват за каквото и да е място, не пушат и не се запалват.

Видовете грил от лава камък

В принципа на работа на барбекюто на газ от червен камък от лава, газът в тръбата първо се изгаря с камъните от лава. Тъй като няма електрически модел барбекю от лава, камъните от лава служат като директен огън. С газовите скари можете да приготвяте всякакви продукти от месни, рибни и зеленчуци. Моделите, които се предлагат в сайта Mix Stoki се предлагат няколко вида: с фурна и без фурна.

Горелките на газовите скари с вулканични камъни се запалват със запалка и така камъните от лава достигат температурата на готвене за около 10 минути, в зависимост от настройката на изхода на газ. В същото време камъните от лава филтрират вредните вещества, отделяни от газа при изгаряне и събират само топлината върху него.


Покажи:
Сортирай по:

Скара на газ с вулканични камъни

Скара на газ с вулканични камъни Gursac, предлага много по-икономична и приятна функция за печен..

99.00 лв.

Скара на газ с вулканични камъни LUX

Скара на газ с вулканични камъни Gursac Lux с разглобяеми крачета за по-лесно транспортиране. Газова..

119.00 лв.

Скара на газ с колелца

Газова скара с вулканични камъни.- подвижна скара на газ с колелца- фурна за готвене- бонус торбичка..

159.00 лв.

Скара на газ с фурна

Скара на газ с фурна Simkor, изработена от DKP ламарина и покритие от емайл. Вулканичните камъни оси..

95.00 лв.