Комплекти тенджери

Комплекти тенджери

Комплектите съдове за готвене са най-важните кухненски прибори за тези, които обичат да готвят, както любители, така и професионалисти. Тенджерите пряко влияят на вкуса на храната, когато става въпрос за готвене. Най-голямата тайна на вкусната храна са тенджерите, използвани по време на готвене.

Моделите тенджери ви позволяват да готвите всякакви ястия с най-добро качество и в най-добра среда за готвене. Тъй като комплектите съдове за готвене се произвеждат от различни материали, те са идеалното решение за всички ваши нужди за готвене в кухните.

Комплектите за готвене са сред кухненските прибори, чиийто дизайн и качество са се променили най-много през годините. От първото производство на тенджерите, които съществуват в живота ни с цел готвене, са имали много различни приложения до днес. Днес на пазара са предлагат висококачествени модели тенджери, произведени по най-новите технологии. Комплектите съдове за готвене, които печелят вашата оценка със специалния се дизайн, също завладяват сърцата със своя стилен и ярък дизайн.


Покажи:
Сортирай по:

К-т тенджери 9ч. Hascevher

Комплект тенджери 9 ч.от неръждаема стомана с метални капаци и метални дръжки. Всички тенджери са с ..

149.00 лв.

К-т тенджери Elekom

Комплект тенджери Елеком 8 ч. с метални и стъклени капаци от неръждаема стомана. Всички тенджери са ..

135.00 лв.