Сушилници за съдове

Сушилници за съдове

СУШИЛНИЦИ ЗА СЪДОВЕ

Въпреки, че кошницата за съдове може да изглежда като малък детайл, тя всъщност е продукт, който трябва да бъде сред кухненските принадлежности във всеки дом. Използването на полезните сушилници за съдове, които правят малките кухни да изглеждат спретнати и отварят пространство на плота във вашата кухня. Можете да създадете големи решения за малки пространства с модели на марки като Brabantia, Parmash, Magic Cook, които предлагат решения за различни нужди.

МОДЕЛИ И ВИДОВЕ КОШНИЦИ ЗА ЧИНИИ

Прототипът, който идва на ум, когато става въпрос за кошница за съдове, е един и същ, можете да намерите много различни модели и видове кошници за съдове. Моделите с многослойни, бамбукови, метални или висящи кошници за чинии са само част от разновидностите, които можете да намерите на пазара. Всеки модел има своя собствена област на използване и лекота на използване. Многослойните модели предлагат високопроизводителни решения за малки плотове и големи чинии в сравнение с пространството, което заемат.

Металните поставки за съдове са предпочитани, защото са по-здрави и по-лесни за почистване поради материалите, от които са изработени. Декорът и цветовете на кухнята са много важни, особено за хората, които прекарват време в кухнята. Ако искате една от зоните, в които прекарвате най-много време, да е приятна за очите ви, можете да закупите кухненските аксесоари на Brabantia, като гарантираме за качеството и красивият дизайн на сушилниците.Покажи:
Сортирай по:

Комплект сушилник за съдове Brabantia, Grey

Организирайте измиването на чинии до съвършенството с този комплект за миене и сушене на съдове Brab..

145.00 лв.

Сушилник за съдове Brabantia, Dark Grey

Сгъваем сушилник за съдове Brabantia с голяма поставка за сушене на съдове, тава за оттичане, място ..

135.00 лв.

Сушилник за съдове Brabantia, Light Grey

Съдовете не се мият сами, но изсъхват по естествен път! Просто ги оставете на тази голяма сгъваема п..

135.00 лв.